• yasl5.jpg
  • zasl1.jpg
  • zasl2.jpg
  • zasl3.jpg
  • zasl4.jpg
  • zasl6.jpg
  • zasl7.jpg

Članarina  

   

Granski sindikat IER „Nezavisnost“ Kolubara  

   

U organizaciji PSD "Ćira" i Kancelarije za mlade, a pod pokroviteljstvom opštine Lajkovac, u subotu 11. juna organizovana je tradicionalna, 11. po redu biciklijada.

{AG}biviklijada2016{/AG}

 Oko 200 učesnika, starosti od 4 do 67 godina, okupilo se u ranim jutarnjim satima kod Jolića vodenice, odakle je u 9 časova duga kolona dvotočkaša startovala.

 

"Već 11. put organizujemo biciklijadu sa ciljem da animiramo građane i da podignemo svest svih o značaju vožnje bicikla za naše zdravlje, ali i za očuvanje životne sredine. Dakle, pre svega, promovišemo aktivan i zdrav stil života i zadovoljstvo je videti da su se ljudi i ove godine u velikom broju okupili i da će ovo biti još jedno lepo druženje. Kada stignemo u Markovu Crkvu, plan je da posetimo crkvu Svetog Dimitrija i etno naselje Kumova vodenica, a na školskom terenu u Markovoj Crkvi organizovaćemo i sportska takmičenja. Igraće se: fudbal, košarka, odbojka, pikado, "ćorave bake" i badminton. Povratak nazad planiramo oko 15 časova", rekao je za Prave novine, predsednik PSD "Ćira", Vladan Jakovljević.

 

Trasa ovogodišnje biciklijade bila je: Jolića vodenica, "plavi most", Pepeljevac, Strmovo, Pridovorica, Ratkovac, Markova Crkva i povratak nazad, istom trasom. Pored redarske službe PSD "Ćira", kolonu su pratila i obezbeđivala vozila policije, lajkovačkog Doma zdravlja, kao i vozilo za prevoz pokvarenih bicikli. Za sve učesnike biciklijade, organizatori su obezbedili po sendvič i sok, a najmlađi biciklisti, nagrađeni su i kačketima.

   

Facebook  

   

Važna obaveštenja  

   

Izaberi jezik  

   
© PSD "Ćira" Lajkovac